ca | es
disgrafic.com

Serveis online integrals per a empreses

Disgrafic és una empresa especialitzada en creació de pàgines web, portals web, intranets, comunitats virtuals, etc.

Tenim l'equip de professionals, eines i mètodes específics que ens permeten realitzar qualsevol tipus de projecte web. Des del disseny personalitzat i exclusiu d'una web, fins a la programació d'aplicacions a mida.

Donem serveis de consultoria per a empreses i persones que necessitin un assesorament per a la planificació d'un projecte web a realitzar, ajudem a gestionar continguts d'una web DotNetNuke, etc.

A Disgrafic, gràcies a l'experiència que hem obtingut realitzant tota mena de webs i projectes, podem oferir un tipus de formació (a diferents nivells d'especialització) per a la creació de webs, desenvolupament d'aplicacions web, creació de serveis web, bases de dades, tecnologia ASP.NET, etc.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres si voleu assessorament en la implantació de la vostra web o per demanar-nos un pressupost o una visita comercial sense cap compromís.

Trobareu les nostres oficines a Banyoles prop de Girona.

Creació de webs per a PIMES

Desenvolupament de comunitats virtuals

Oferim serveis de formacio per a particulars o empreses

Consultoria per assessorar-vos en creacions de webs

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..