ca | es
disgrafic.com

Creació de dissenys i imatges corporatives

A Disgrafic donem un servei personalitzat alhora de crear o modernitzar un disseny o una imatge corporativa. L'objectiu és crear una imatge positiva, reflectir la personalitat de l'empresa i que al mateix temps sigui agradable i atractiva pel grup de destí.

El disseny ha d'ocupar un lloc rellevant en la comunicació i el marketing de l'empresa, per això cal que aquesta imatge sigui exclusiva, identificable i que tingui una gran capacitat d'evocació.

Creació de logotips per a modernitzar la seva empresa i crear un element representatiu, exclusiu i elegant. Un element indispensable per identificar una persona, una empresa, una institució o un producte. "El logotip és una promesa. El logotip no és en si mateix una marca: és una forma d'expresió de la mateixa o la seva imatge més condensada. La marca ha d'oferir el que el logotip promet" (Jörg Zintzmeyer, Logo Design - Taschen).

Perquè un logotip estigui ben dissenyat, ha de ser:

  • Llegible
  • Escalable
  • Reproduible
  • Distingible
  • Memoritzable

Creació de targetes de visita, moltes vegades són la primera carta de presentació davant dels nous clients i algunes vegades és l'única ocasió per a poder publicitar el negoci i donar una bona impressió. Han de ser senzilles per tal de no semblar massa carregades però han de contenir prou informació i ser prou elegants com per identificar de quin tipus d'empresa es tracta. Una targeta de presentació professional donarà una idea de preocupació i serietat de l'empresa que és el missatge que volem transmetre en aquesta primera impressió.

Publicitat i comunicació

Dinamització de webs

 

Disseny Web

Disseny DotNetNuke

 

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..