ca | es
disgrafic.com

Manteniment d'una pàgina web amb DotNetNuke

DotNetNuke és un gestor de continguts, que permet actualitzar les dades que conté d'una forma senzilla i intuïtitva. A més no és necessari saber programació web ni cap altre llenguatge de desenvolupament, ja que la mateixa interfície web, permet fer canvis online de forma immediata i visual.

El dia a dia de l'empresa fa que moltes vegades i de forma involuntària, el contingut i la imatge empresarial online sigui una tasca que es deixa sempre per a última hora. Això repercuteix en la imatge que donem als potencials clients i visitants.

Si voleu externalitzar la gestió diària dels continguts (per exemple perquè la vostra estructura empresarial no disposa de ningú que es pugui fer responsable d'aquests continguts), a Disgrafic us podem ajudar amb contractes de manteniment mensuals o anuals (en funció del volum). D'aquesta manera tindreu garantida una actualització i dinamització permanent de la web en tot moment.

Us oferim també els nostres serveis d'actualització periòdica de la platorma, monitorització de seguretat i manteniment general per tal d'assegurar-vos que la vostra infraestructura online està permanentment actualitzada i configurada.

 

Creem moduls i aplicacions per a webs

Vols aprendre a gestionar i modificar continguts d'una web?

Vols crear les teves propies aplicacions web?

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..