ca | es
disgrafic.com

Desenvolupament de mòduls i d'aplicacions per a DotNetNuke

DotNetNuke és un gestor de continguts i una plataforma de creació de pàgines web totalment extensible. Podem instal·lar tants mòduls com desitgem dins el sistema (DotNetNuke) en funció dels requeriments de la nostra implementació. Aquests mòduls poden ser de tres tipus:

  • Mòduls per a DotNetNuke gratuïts. Normalment són mòduls bàsics que es poden trobar a la web de www.dotnetnuke.com  o a www.codeplex.com.
     
  • Mòduls per a DotNetNuke de pagament. Aquests són mòduls que han estat programats per a persones o empreses que els venen a través d'Internet a un cost molt interessant (la majoria per sota dels 30 $). En la majoria dels casos de web senzilles són la millor opció d'extensibilitat per a la plataforma.
     
  • Mòduls per a DotNetNuke fets a mida. Si les opcions anteriors no satisfan les demandes o els objectius, és necessari fer una eina a mida que permeti totes les opcions als problemes plantejats. A Disgrafic tenim molta experiència en aquest sector, hem creat mòduls per a tot tipus de clients i en diferents àmbits.


Creació de mòduls personalitzats

Disgrafic realitza tasques de programació de mòduls a mida per a DotNetNuke per clients tant nacionals com internacionals. La nostra experiència en la plataforma ens permet donar resposta a qualsevol necessitat empresarial que tingui com a base una infraestructura basada en el sistema DotNetNuke.

L'estandarització de la plataforma ens permet treballar remotament per nombrosos clients i ajudar-los a obtenir una reducció de costos significatius en els seus desenvolupaments interns.

Si teniu necessitats específiques en l'entorn de creació de solucions personalitzades per a DotNetNuke, Disgrafic és el partner que esteu buscant!

Poseu-vos en contacte amb nosaltres per demanar-nos un pressupost sense compromís per al desenvolupament de qualsevol mòdul.

Desenvolupament d'aplicacions a mida

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..