ca | es
disgrafic.com

Universitat de Girona

Projecte

El projecte per a la Universitat de Girona contempla tot el posicionament en línia de la mateixa a internet. El portal dóna servei als més de 12.000 alumnes, 2.000 professors, associats i a tot el personal de servei de la universitat. El portal dóna resposta a més de dos milions de visites mensuals.
 
Detalls tècnics

Disgrafic proporciona servei tècnic i de manteniment per a la infraestructura web de la Universitat en les seves múltiples facetes: desenvolupament de mòduls a mida, actualitzacions de la plataforma, etc.

La infraestructura de la UdG es basa actualment en un servidor DotNetNuke amb més de 70 portals independents per les seves múltiples facultats, departaments, instituts, etc.

La unificació, en una mateixa plataforma, de tota la infraestructura permet un control de permisos i delegació de rols molt necessari per a una entitat de l'envergadura d'una universitat.

Així mateix, aquesta unificació facilita la coherència en la presentació de tots els subportals i agilitza enormement la creació de nous portals basats en una mateixa plantilla o model.

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..