ca | es
disgrafic.com

Agenda Disgrafic ITec

jul
01

 

 

Inforestauración.com és el nou portal especialitzat en el sector de l'alimentació i els equipaments per hosteleria i restauració, que concentra una exhaustiva relació, classificada per categories, de més de 3.200 proveïdors.

El nou web concentra una exhaustiva relació, classificada per categories, de més de 3.200 proveïdos - 2.405 proveïdors d'alimentació i 865 proveïdors de maquinària-, a més d'oferir información actualitzada de tots els serveis i novetats del sector.

D'aquesta manera, en el portal es poden trobar empreses i grans grups d'alimentació englobats en complerts apartats com Càrnics, Congelats, Olis, Conserves,... y tota una àmplia varietat de productes com sucres, cafés, cereals, begudes, espècies, ... L'objectiu és oferir la major información possible relativa a aquest àmbit de negoci, facilitant l'accés i el coneixement als petits restauradors, que representen un 80% del total de la producció.

Inforestauracion.com es va presentar a la passada edició del Saló Alimentaria.

 

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..