ca | es
disgrafic.com

Agenda Disgrafic ITec

feb
19

Avui s'ha fet la presentació oficial als mitjants de comunicació del nou portal de Museus de Banyoles. Amb aquesta nova web conjuna per el Museu Darder i el Museu Arqueològic es vol aconseguir una millor i major promoció de la cultura i el patrimoni comarcals.

El director dels Museus de Banyoles, Lluís Figueras, ha destacat la facilitat d'ús i les noves capacitats que els ofereix el portal en la seva tasca de difusió del patrimoni de la comarca del Pla de l'Estany i ha destacat els principals motors d'aquest esforç de difusió com poden ser: les unitats didàctiques per a grups escolars, la difusió dels jaciments arqueológics, el mapa interactiu del territori (amb informació dels punts destacats de la comarca), etc.

Durant la roda de premsa s'han destacat les facilitats que el nou portal ofereix per a la gestió de la informació, la comunicació de notícies, publicació d'articles d'interès, etc.

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..